Igokea donirala kolica košarkaškom klubu invalida Bijeljina

LAKTAŠI, 6. decembra – Košarkaški klub Igokea donirao je dvoja nova kolica, Košarkaškom klubu invalida “Bijeljina”, a dobili su ih Predrag Šarenac i Mihael Joksimović.

Igokea-kolica-donacija

Kolica, koja su donacija Košarkaškog kluba Igokea, igračima je, uoči utakmice šampionata Republike Srpske u Banjaluci, uručio generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

-Prije dva mjeseca smo posjetili Košarkaški klub invalida u Bijeljini, razgovarao sam tada sa njima i dobio informacije da su im kolica trenutno najpotrebnija. Zaista mi je zadovoljstvo kada vidim koliko im ova donacija znali, a iskreno nisam ni imao osjećaj koliko im je to važno. Nećemo stati na ovome, stojimo na raspolaganju i drugim organizacijama ne samo iz sfere košarke – rekao je Dodik.

Naredni korak generalnog menadžera Igokee Igora Dodika biće prijedlog na skupštini regionalnog takmičenja, čiji je on predsjedavajući, da se košarkaški klubovi invalida vrate u sistem takmičenja ABA lige.

-Mi ćemo sigurno pokrenuti pitanje uključivanja invalida u regionalnu ABA ligu i da se takmiče u sklopu istog sistema, da li ćemo uspjeti u tome vidjećemo – zaključio je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

 

Srpskainfo

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: