KAD LJUBAV TOPI SMETOVE Ovi mladenci će imati šta da ispričaju unucima

KRAGUJEVAC, 11. januara – Da nepogodni vremenski uslovi, visoki snežni nanosi, ali ni zavejani putevi ne mogu sprečiti dvoje mladih da se venčaju, dokazali su Jasmina i Marko iz sela Stragari nadomak Kragujevca, koji su se danas u manastiru Blagoveštenje Rudničko zakleli na večnu ljubav.

49937967_1986279291453532_1007754985846341632_o

Naime, usled loših uslova na putu ka pomenutom manastiru, budući supružnici nisu mogli ići kolima, te im je u pomoć priskočio komšija koji ih je do manastira prevezao kvadom i omogućio da ceremonija venčanja počne na vreme.

Željko Stevanović je fotografiju nesvakidašnje vožnje mladenaca objavio na svom “Fejsbuk” profilu, a uz nju je komšijama, ali i prijateljima čestitao venčanje.

Okovani snegom i prožeti talasom hladnoće, mladenci su uspeli da sačuvaju dobro raspoloženje, te ova fotografija prikazuje srećna i nasmejana lica.

I dok su se mladenci oprobali u vožnji ovim neobičnim vozilom, njihove zvanice su ipak morale pešačiti do manastira, te je za njih ovo nesvakidašnje iskustvo bilo nešto manje uzbudljivije.

 

Blic

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: