Volontiraj – Dozvoli da postanu IMPERATIV tvoj lični razvoj ali i razvoj lokalne zajednice

LAKTAŠI, 05. decembra – Ukoliko i vi želite da volontirate, putujete, lično se razvijate i na taj doprinosite razvoju lokalne zajednice ali i svoj ličnom razvoju, dođite i družite se volonterima Lokalnog volonterskog servisa Laktaši u ponedjeljak, sa početkom u 19 časova.

47352446_2511005595630079_2526048842927833088_n

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera odlučili smo da vam prezentujemo iskustva naših volontera, koji su koristili različite oblike međunarodnih i domaćih volonterskih programa (EVS, treninzi, seminari, radionice, konferencije i sl.), kao i vaše mogućnosti za korištenje istih.  Imaćete priliku vidjeti i čuti kako je to bilo našim volonterima koji su učestvovali na ovim programima ali i postaviti pitanja koja vas zanimaju.

Međunarodni dan volontera, 5. decembra, proglasila je Generalna skupština Ujedinjenih naroda 1985. godine. Od tada vlade različitih zemalja u svijetu, UN i organizacije civilnog društva provode individualne i zajedničke akcije s ciljem obilježavanja tog dana.

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: