ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА УПИС ДЈЕЦЕ У ПРОГРАМ ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА У ГОДИНИ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

 

 vrtic

ЛАКТАШИ, 09. октобра - Јавна установа ЦЕНТАР ЗА ПРЕДШКОЛСКО ВАСПИТАЊЕ И ОБРАЗОВАЊЕ ЛАКТАШИ, обавјештава становништво о УПИСУ ДЈЕЦЕ У ПРОГРАМ  ПРЕДШКОЛСКОГ ВАСПИТАЊА И ОБРАЗОВАЊА У ГОДИНИ ПРЕД ПОЛАЗАК У ШКОЛУ.

За разлику од претходних година, када је конкурс за овај Програм расписиван у фебруару, ове године Министарство просвјете је донијело одлуку да се већ у октобру пријаве дјеца која ће наредне године бити уписана у основну школу.

У складу с тим, позивају се родитељи да до 25.10.2019. године, пријаве дјецу за Програм припреме у години пред полазак у школу, који ће се одржавати у периоду од 02. марта до 29. маја 2020. године. 

Битно је напоменути да је овај програм намијењен дјеци која НЕ ПОХАЂАЈУ редован предшколски програм. Накнадни упис неће бити могућ.

Пријава дјеце врши се на благајни Центра, УЛИЦА МЛАДЕНА СТОЈАНОВИЋА БРОЈ 3, ЛАКТАШИ, на прописаном Обрасцу, сваки радни дан у периоду од 8 до 15 часова.

Напомињемо, Конкурс је отворен до  25.10.2019. године, и накнадни упис неће бити могућ.

Иако овај програм почиње тек у МАРТУ, рок за пријаву дјеце је 25.октобар 2019. Из Центра за предшколско васпитање и образовање Лакташи, апелују на родитеље да на вријеме пријаве своје предшколце.

ЗА ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ СЕ ОБРАТИТИ НА ТЕЛЕФОН БРОЈ 051/532-209.

 

error: