ПРЕДАВАЊЕ О ПСИХОЛОГИЈИ ДЈЕТЕТА У ЛАКТАШИМА: ПРВИХ ШЕСТ ГОДИНА

ЈУ Народна библиотека Вас позива на предавање „Првих шест година – психологија за васпитаче и родитеље“. Предавање има за циљ да се на једноставан и осмишљен начин представе психолошка сазнања, која ће помоћи васпитачима, али и родитељима, да адекватније прате и подстичу развој дјетета до његовог поласка у школу.

biblioteka

четвртак, октобар 3, 2019 / 11:40

Такође, присутнима ће за сваки поједини узраст бити представљене
контролне листе са очекиваним моделима понашања дјетета, и то посебно у сегментима социо-емоционалног и интелектуалног развоја (развоја говора, опажања, креативности), као и физичког развоја и развоја моторике.

Предавање ће се одржати у петак, 04. октобра 2019. године у 19 часова.
Улаз је бесплатан.

****
Др Петар Стојаковић је професор психологије. Читав радни вијек провео је радећи на универзитету – 18 година као асистент, доцент и ванредни професор и 25 година у звању редовног професора Одсјека за психологију Филозофског факултета у Бањалуци. Учесник је на бројним научним скуповима код нас и у свијету. Више година је радио као научни радник и предавач на неколико универзитета Сједињених Америких држава и Канаде.

Аутор је преко 30 научних монографија, те преко 150 научних и стручних радова у домаћим и страним часописима.

 

(Фронтал)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: