LAKTAŠI, 15.marta- Predstojećeg vikenda očekuje nas nastavak proletnjeg dela šampionata na Drugoligaškom zapadu.

Naša opština ima dva predstavnika u ovom rangu takmičenja, a sigurno je da nas očekuje jako zanimljivi mečevi Fudbaleri Laktaša gostuju u Omarskoj kod istoimenog protivnika, a trener Bajić poručuje da u ovaj meč ulaze rastrećeno i u nova tri boda.

20180316_165130

 

“Idemo na „Vruć“ teren u Omarsku. Ekipa koja ima iskustvo jer nekoliko godina igraju zajedno iako je imala malo lošije rezultate u jesenjem delu sezone i koja koja će težiti da nadoknadi izgubljene bodove koje je propustila u jesenjem delu. Ulazimo rasterećeno u ovaj meč, i svaki cilj je pobeda. Sa druge Trnska Sloga na domaćem terenu dočekuje uvek neugodnog sportskog rivala, Jedinstvo iz Žeravice. Prvotimac Sloge Nenad Kukić očekuje izuzetno tešku utakmicu ali i optimizam da će sva tri boda ostati u Trnu”

Nenad Kukić prvotimac iz Trna, kaže: “Teren je izuzetno težak, ali očekujemo izuzetno kvalitetnu utakmicu. Otišalo je nekoliko igrača, ali doveli smo nekoliko novih igrača i nadam se da će oni svojim kvalitetom nadoknaditi ove odlazke. Igraćemo duge loptama zbog stanja terena, ali mi smo iskusna ekipa, i mislim da je realno očekivati našu pobedu i nova tri boda u ovoj veoma značajnoj utakmici utakmici i prvoj u ovoj godini u kojoj naš klub proslavlja veoma značajan jubilej.

Danijel Glišić