LAKTAŠI, 08. septembra – Muzičar Bojan Mikulić Mikula, koji je popularnost regionalne publike stekao satiričnim pesmama kao što su “Kaš se ženit?”, “Da ja teb’ kažem” i “Ćutim ja”, objavio je i singl i video-spot “Ako boga znate”.

mikula

Ističe da je tematika nove pesme ironično-ratnohuškačka, te da treba da upozori sve generacije koliko su ratni sukobi pogubni za narod.

– Mrzim rat i sve što ima veze s njim. Nisam jedini koji je izgubio neke dobre i drage ljude u ovom poslednjem samo zato jer su bili rođeni na ovom prostoru i bili vojno sposobni u vreme kada je odlučeno da se problemi koje imamo moraju rešiti ratom. Poenta je ta da rat ne rešava ništa, nego dodatno komplikuje stvari – rekao je Mikula za Nezavisne.

Kaže da je poruka ove pesme „ne dozvoliti da vas mržnja vodi kroz život jer bes koji želite da iskalite obično uzvrati neočekivano i na najosetljivijim mogućim mestima“.

Video-spot je snimao u Nožičkom kod komšija, a kaže da je zadovoljan svojom ekspresijom koja i jeste suština slike koja je trebalo da isprati zvuk i poruku teksta.

 

/Blic.rs/