LAKTAŠI, 15. decembra – Laktašanin M. V. uhapšen je nakon što je lupao čaše i flaše u jednom kafiću u Aleksandrovcu kod Laktaša, a potom udario i policajca.


Kako je saopšteno iz Policijske uprvae Banjaluka, njega terete za  krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i prekršaj vrijeđanje.Navode da se sve desilo 14. novembra kada je policiji prijavljeno da M. V. iz Laktaša narušava javni red i mir u ugostiteljskom objektu u mjestu Aleksandrovac kod  Laktaša.
 

– Prijavljeno je da on  vrijeđa radnika ugostiteljskog objekta te razbija čaše i flaše. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i na parking prostoru ugositeljskog objekta zatekli navedeno lice koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, te fizički napalo policijskog službenika koji je zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom  je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Laktaši – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaje se da je M.V. alkotestiran te je utvrđeno da ima 1,89 g/kg alkohola u organizmu. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci-Odjeljenje za prekršaje.

1 KOMENTAR

  1. Koliko god je neadekvatan primjer -moralo je negdje početi… Živimo u policijskoj državi gdje predstavnici zakona divljaju,brutalno fizički prebijaju ljude,krive tako i nevine i time TEŠKO krše zakon koji treba da čuvaju!!
    Možda 30-40%policije u RS je završilo akademiju-ostatak su “Kauboji,sadisti,etc…” koji završe SAMO 6mjeseci prekvalifikacije i dobiju VATRENO ORUŽJE i vlast!!!!??? Negdje je moralo “puknuti”-otpor potencijalnom sociopati koji će pucati na klinca zbog neke bezazlene gluposti,javna je “tajna”da policija (čast izuzećima) kontroliše narko tržište u BL i okolini… Apelujem na sve poštene stanovnike BL da se ne boje policije i da ne dozvoljava legitimisanje i pretres na javnim mjestima!! Mi im dajemo platu, tj.zaposleni… Tako se i postavite!!! Oni su tu da služe nama,da dođu na naš poziv a ne da se bojimo sadista iza značke!!
    P.S.
    Prije 2god imao sam problem sa jednim pripadnikom MUP-a,stalno me prozivao sa 10-15m daljine u gradu,pretresao,priveo jednom a sve to zbog moga stila oblačenja, tjelesne težine izazvane hronicnom bolešću!!?? Na kraju sam dotjerao do Suda za ljudska prava iz Strasbura (Nalaze se u krugu kampusa univerziteta u BL)… Sad hoda sa rokovnikom po parkinzima tako da se može braniti od njih… ONI SU NASE SLUGE!!! UPAMTITE!! Naravno ovo se odnosi na prosjecne građane a ko krši zakon neka snosi odgovornost!!
    Udavio sam ovim “Romanom” ali to je naša realnost…

Comments are closed.