LAKTAŠI, 24. aprila – Rade Šinik iz mjesta Kijevci, kod Gradiške, srećni je dobitnik četvorotočkaša audi A3, kojeg je ogrebao na grebalici “sedmica” “Lutrije Republike Srpske”.

On je tokom prošle sedmice kupio deset grebalica i na četiri je dobio po jednu KM, nakon čega je kupio četiri nove, te je jedna od njih krila ovu limuzinu.

Foto: V. Tripić

“Potajno sam se nadao dobitku. Cijeli život uplaćujem loto, bingo, kupujem grebalice i nikada ništa nisam dobio, ali nisam odustao. Supruga i ja smo bili presrećni kad sam ogrebao audi A3 limuzina”, rekao je Šinik.

Dodao je da nije mogao vjerovati da je kupio dobitnu srećku i da će sjesti za volan tog novog automobila, te u šali kaže da je u igrama na sreću potrošio pola audija. Pozvao je građane RS da kupuju srećke, jer je on primjer da se može dobiti, te da onaj ko ne igra ne može ni dobiti.

Vladimir Kežić, izvršni direktor za IT “Lutrije RS”, nakon uručenja ključeva srećnom dobitniku, naglasio je da je to samo jedna od nagrada koje donosi grebalica “sedmica”.

“Presrećni smo jer se nagrade izvlače i donose radost našim sugrađanima. U ovom krugu u igri su još dva automobila, a već smo naručili nove za idući krug ‘sedmice’. Cilj nam je da pokažemo da je naš rad transparentan i da oni koji igraju i dobijaju nagrade”, rekao je Kežić i istakao da su u pripremi nove srećke.

Iz “Lutrije RS” ranije su istakli da je naziv igre “sedmica” jer dijele sedam automobila, ali i brojne novčane nagrade.

Vrijednost grebalice je jednu KM.

Izvor: Nezavisne/ Goran Lajić