LAKTAŠI, 3. avgusta – Povratnik u Prvu ligu Republike Srpske, ekipa Laktaša u novu sezonu ulazi sa osam novajlija.


Tim Miljana Bajića su pojačali Ognjen Škorić (Jedinstvo), Bojan Marković (Sloga), Milan Savanović (Željezničar ST), Dušan Komljenović (Sloboda), David Vuković, Dejan Bosančić (Borac), Sergej Dojčinovič (Rudar), Nebojša Runić (Kozara).

Stručni štab je tokom priprema imao za cilj da uigra novi tim.

– Pripreme su prošle bez povreda i ono što nam je svakako bitno je da smo u svakom meču igrali bolje i da je tim napredovao kroz mečeve. Imali smo dosta promjena u ekipi tako da je prioritet bilo uigravanje. Doveli smo kvalitetne igrače koji poznaju ligu , neki su igrali i viši rang. Pojedince poznajem još iz vremena kad sam bio u stručnom štabu Borca i smatram da neće biti problema sa prilagođavanjem igrača na obaveze. Jedino što nam treba je vrijeme kako bi ekipa dostigla željenu formu i uigrala se a i tu smo na dobrom putu što je pokazala generalka protiv Krupe koja je veoma kvalitetan protivnik- istakao je trener Bajić.

Laktaši su povratnik u Prvu ligu ali ne žele da budu samo „prolaznici“.

– Pojačali smo ekipu i želimo da budemo stabilan prvoligaš. Dobro radimo, imamo kvalitet tako da se nadam da ćemo biti među prvih osam klubova u ligi. Ovo je sezona potpune konsolidacije kluba, tako da vjerujem da ćemo uspjeti u tome- dodao je Bajić.