LAKTAŠI, 01.novembra- Trener Igokee Dragan Bajić, koji je isključen u drugom minutu meča protiv Partizana, nakon utakmice je imao razloga za zadovoljstvo.

Čestitam momcima koji su pokazali strašan karakter. Ja znam i mi unutra znamo koliko su oni umorni. Ovi momci tri noći nisu spavali, imali smo dan pripreme za Partizan. Moram da kaženm da je ogroman posao odradio stručni štab, dobro smo se pripremili kako da uđemo odbrambeno u utamicu. Mislim da smo dobro odbrambeno odradili posao. Bilo je greška, ali zbog umora je to zaista normalno. Od srca im čestitam. Pokušaćemo se dobro odmoriti u naredna dva dana i onda ćemo krenuti u pripremu za narednu utakmicu – rekao je Bajić koji se osvrnuo i na dosadašnji tok sezone:

– Mislim da ovim što smo do sada uradili možemo biti i više nego zadovoljni. Plasirali smo se u Ligu šampiona, odigrali utakmicu na jednu loptu protiv Limoža, u ABA ligi imamo četiri jedan. Kada sam selektirao tim, rekao sam da se ne plašim, nikoga to se vidjelo i večeras kada smo pobijedili tim koji je pet puta skuplji od nas – dodao je Bajić

Trener Igokee je prokomentarisao i ranu isključujuću grešku.

– Desilo se slučajno, na večerašnjoj utakmici. Ja nisam trener koji kroz utakmicu ABA lige dobija tehničke greške. Ništa ružno ni vulgarno nisam rekao sudiji Jurasu, to moram reći zbog javnosti, pogrešio sam što sam ušao u teren. Izvinjavam se svima na tome – rekao je Bajić.

Srpskainfo