Kikinđanka I.K. pronađena je u lošem zdravstvenom stanju u svojoj kući u Kikindi, po dolasku Hitne pomoći konstantovana je smrt starice, ali je ona na iznenađenje prisutnih komšija počela da daje znake života

Starica, baba, zena u krevetu

Foto-ilustracija: Shutterstock

Pogrebna služba u Kikindi još jednom se zaprepastila kada su na poziv komšija došli da preuzmu telo starice I.K. (89), koja je po dolasku pogrebnika iznenada otvorila oči.

Kikinđanka I.K. pronađena je u lošem zdravstvenom stanju u svojoj kući u Kikindi, po dolasku Hitne pomoći konstantovana je smrt starice, ali je ona na iznenađenje prisutnih komšija koji su zvali dežurnog lekara, a kasnije i Pogrebnu službu, počela da daje znake života.

Kako saznajemo od prisutnih komšija koji su zatekli baku, ona je prvo otvorila oči i počela da pomera ruku, zaprepašćeni, pozvali su Hitnu pomoć ponovo, koja je baku transportovala na odeljenje neurologije u kikindskoj Opštoj bolnici.

Baba oživela, Kikinda

Kuća u kojoj je živela Radojka koja je prošle godine oživela; Foto: Google Street View

Ovo je drugi bizaran slučaj u Kikindi kada je lice proglešeno mrtvim davalo znake života. Prvi put, maja prošle godine baka Radojka S. (70), proglašena je mrtvom, ali je ubrzo po dolasku pogrebnika ona “oživela”.

– Za razliku od prvog slučaja, baka I.K. nije imala mrtvačku ukočenost i mrtvačke mrlje kao što je bilo u slučaju bake Radojke S. (70) – kaže nam izvor upućen u ovaj slučaj.

(Telegraf.rs)