LAKTAŠI, 20. aprila -U  nedelju, 21. aprila 2019. godine , održaće se biciklistička trka Beograd-Banja Luka.

Krajem 2017. godine Međunarodna biciklistička trka “Beograd-Banjaluka” uvrštena je u najviši rang Međunarodne biciklističke unije (UCI), pa će na 13. izdanju  nastupiti samo profesionalne kontinentalne ekipe i reprezentacije.

trka

Upravo zbog pomenute trke, sutra će u Lakašima, u dva navrata biti obustavljen saobraćaj. Iz Policijske stanice Laktaši, kažu da će u svrhu održavanja biciklističke trke Beograd – Banjaluka, u periodu od 14 do 15 časova, saobraćaj biti obustavljen na dionici magistralnog puta M-16, od mjesta Aleksandrovac do mjesta Jakupovci (ulice Gradiška cesta, Ljevčanska, Karađorđeva, Omladinska do uključenja na put rezervisan za saobraćaj za motorna vozila u mjestu Jakupovci).

Nešto prije zatvaranja ovog dijela dionice, u mjestu Drugovići, saobraćaj će biti obustavljen u periodu od 10 do 13 časova, na magistralnom putu M – 16.1 u smjeru prema Prnjavoru.

U gore navedenom periodu, saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima. Svi učesnici u saobraćaju se mole za strpljenje i razumijevanje.