TikTok objave bivše seks radnice Ešli Klark Hufman otkrivaju kroz šta je prolazila u tom poslu, ali i to da se na kraju ipak srećno udaje.

Bivša seks radnica Ešli Klark Hufman na TikToku otkrila je pratiocima potresne detalje iz industrije u kojoj je radila 20 godina, prenosi “The Sun”.

Iako njene priče služe kao upozorenje drugima koji razmišljaju o ulasku u svijet seks industrije, otkrila je da se njen život drastično promijenio i da je trenutno vjerena.

U jednom od posljednjih video isječaka priznala je da je kao seks radnica spavala sa više od 16.000 ljudi. Iako bi to neke osobe odbilo, Ešli je danas srećno vjerena za ženu i obje se raduju braku.

Sa vjerenicom otvoreno razgovara o svojoj prošlosti, baš kao i sa publikom na TikToku. Redovno objavljuje snimke na kojima dijeli detalje iz seks industrije koju ne idealizuje.

Detaljno je opisala traume sa kojima se suočila tokom dvije decenije provedene u “struci” kako bi bolje savjetovala svakoga ko je zainteresovan za početak sopstvene karijere u seks industriji.

U jednoj od najpopularnijih objava navela je “dugoročne posljedice” rada u seks industriji, poput PTSP-a, noćnih mora, smanjenog libida i poteškoća sa povezivanjem.

Međutim, tu nije kraj njenim nevoljama u prošlosti se borila sa zavisnošću, jedno vrijeme je bila beskućnica, a opisala je incident u kojem je bila “oteta i pretučena”.

Ešli kaže da najviše žali što je razorila “srećne brakove” i nije poštovala vlastito tijelo. Svjesna je svojih grešaka i tvrdi da je tokom godina puno radila kako bi postala bolja osoba.

Njeni iskreni video snimci su podijelili korisnike TikToka. Dok je neki hvale zbog iskrenosti, drugi je osuđuju zbog odluka iz prošlosti. Srećom, komentari su uglavnom pozitivni, a korisnici joj pružaju ljubav i podršku.

(B92)