BANJALUKA, 07. juna – Pijani mladić, Ž.R. (21) iz Gacka osumnjičen je da je staklenom čašom svojoj bivšoj djevojci T.G. (20) polomio vilicu.

 vilica

Kako piše portal “Bl moj grad” sve se odigralo prije dva dana u jednom banjalučkom kafiću oko 23:20 sati naočigled prisutnih u lokalu.

Portal navodi da je mladić student kriminalistike u Banjaluci, i dodaje da je djevojku, pozivajući se na njenu izjavu, šamarao dok nije uspjela da pobjegne u WC.

Djevojka tvrdi da su je, dok je čekala dolazak policije, gosti kafića “nagovarali” da izađe iz toaleta, da joj “neće ništa”.

U međuvremenu, kaže, pozvala je policijska patrola i najavila svoj dolazak, što je ohrabrilo da izađe iz toaleta.

Međutim, kako navodi pomenuti portal, dok je izlazila iz lokala, Ž.R. je “zgrabio veliku čašu i pogodio je u glavu”. U tom momentu je, navodno, došla policija koja je mladića morala fizički savladati da bi ga priveli. T.G. je vozilo hitne pomoć, prevezlo na hirurgiju, gdje su joj sanirali posjekotinu na licu.

U  PU Banja Luka su za “BL moj grad” potvrdili da su postupili po zaprimljenoj prijavi i priveli Ž.R.  te preduzimaju radnje na utvrđivanju svih okolnosti o čemu je obavješteno i nadležno tužilaštvo.

 

Nezavisne