LAKTAŠI, 02. juna – Pokret Cheeky Exploits poziva sve ljude da se gologuzi fotografiraju na raznim svjetskim lokacijama i to objavljuju na Instagramu.

gologuzani

Prijateljice su na Instagramu objavile fotografiju gdje gole poziraju na Srđu i mašu Dubrovniku. Njihova fotografija izazvala je oduševljenje kod korisnika jedne društvene.

Dvije djevojke skinule su se gole i pozirale na Srđu, sve u sklopu pokreta Cheeky Exploits.  Prijateljice su na Instagramu objavile fotografiju gdje gole poziraju na Srđu i mašu Dubrovniku. Njihova fotografija izazvala je oduševljenje kod korisnika ove društvene mreže.  CHEEKY EXPLOITS kaže da joj svoje gole guze šalju ljudi iz cijelog svijeta – i sve su lijepe.

Neko se osvrnuo i na oznaku koje su stavile u opis fotografije #thanksmom (hvala mama) pa pitao djevojke jesu li tražile dopuštenje svojih majki prije objave fotografije.

– Haha, jesmo, rekle su da je to baš slatko – napisala su djevojke.  Srđ je očito vrlo popularno mjesto za pokazivanje guze. Prije godinu dana tamo se fotografisalo i osam muških turista kako gologuzi pozdravljaju Dubrovnik. No, Dubrovčanima se fotografija od tri hiljade “lajkova” baš i nije svidjela.