Definitivno se može reći, da ljubomora ne poznaje granice, kada su žene i muškarci u pitanju.

Dokaz za to je i ova žena, koja je izbola svog supruga zbog fotografije sa “drugom ženom”. Ipak, koliko je bila zaslepljena od ljubomore, nije shvatila da je slika zapravo sa njom. Policija u Meksiku pozvana je zbog nasilja u porodici, nakon što su komšije čule vrisku i povike koji su dolazili sa imanja.

Kada su došli, videli su muškarca koji leži na zemlji sa nekoliko uboda u rukama i nogama. Saznali su da je njegova supruga Leonora R učinila to i odmah je privedena.

Ceo haos je nastao zbog fotografije koju je Leonora pronašla. Na njoj, njen suprug sa “drugom ženom” ima seks. Kako je izjavila, pao joj je mrak na oči, zgrabila je nož i napala ga.  Suprug joj je na kraju oteo nož i pitao je zašto ga je izbola. Objasnila mu je da je pronašla staru fotografiju na kojoj ima seks sa drugom ženom.

On je onako krvavih nogu i ruku, uzeo sliku i objasnio joj da su to njih dvoje u vremenu kada su se zabavljali. Ispostavilo se da Leonora nije prepoznala sebe na slici, jer je bila mlađa, mršavija i sa više šminke.

Iako povrede nisu opasne po život, suprug Leonore je prebačen u bolnicu i polako se oporavlja, dok se ona nalazi u zatvoru i čeka suđenje.