Četrdesettrogodišnji Vlado M. (43) iz Teslića imao je “ludu” sreću u nesvakidašnjem hororu iz kojeg je izašao “samo” sa polomljenim nogama i drugim prelomima i teškim povredama.

On je pukom srećom preživio, u noći između subote i nedjelje, u derventskom naselju Sajmište, nakon što je pao sa drugog sprata balkona stana pred razbješnjele gonioce, pred sina i bivšeg supruga njegove partnerke koji su ga dodatno premlatili na betonu ispred zgrade.

Kako naš portal saznaje, poslije bračnog raskola u toj poznatoj derventskoj porodici, nekadašnja direktorka Centra za socijalni rad  a sadašnji školski pedagog S. (46), iznajmila je stan, sa mlađim sinom, u Ulici Srpske vojske. Tu je, u nedjelju oko dva časa iza ponoći uvreban dolazak njenog novog partnera iz Teslića od strane povrijeđenog sina i bivšeg supruga.

Mehmed F. (51), vlasnik poznate buregdžinice u Derventi i njegov stariji 19-godišnji sin student zalupali su na već zaključana vrata stana. Uvidjevši razbješnjele pridošlice na špijunki, S. se očito nije usudila da otključa vrata. Međutim, čuvši lupu i galamu, vjerovatno je vrata otključao mlađi sin koji je spavao u stanu.

Horor se nastavlja kada sin i otac bjesomučno lupaju i na vrata spavaće sobe u koju se zamandalio na smrt preplašeni Teslićanin.

“Uvidjevši da pod udarcima ruku i nogu popuštaju i vrata od spavaće sobe, Vlado bježi na balkon stana. Međutim, ubrzo ostaje i bez zaštite tih razvaljenih vrata. Ostala je dilema da li se, uslijed obilne kiše, okliznuo u pokušaju da se premjesti i sakrije na nekom drugom balkonu ili je jednostavno sam odlučio da spas potraži skokom sa drugog sprata na pločnik“, priča naš izvor.

Vlado M. je odmah pri padu polomio pete, odnosno obje noge, ali to nije bio kraj njegovih muka i nevolja.

“Otac i sin su ga još sa balkona uočili kako puzeći pokušava da pobjegne i izvuče živu glavu. Oni su ga odmah tu sustigli, odvukli iza nekih drva i počeli da rukama i nogama mlate. Njegovo bukvalno pištanje probudilo je usnule sugrađane koji su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, što je i bio spas za  zlosrećnog Teslićanina”, navodi nam jedan od očevidaca.

ZAVRŠIO U DOBOJSKOJ BOLNICI

Kako saznajemo, Vlado. M. je nakon besvjesnog stanja i pružene pomoći u Hitnoj Doma zdravlja u Derventi završio u dobojskoj bolnici gdje su mu konstatovane teške povrede.

Policija se još nije zvanično oglasila o ovom događaju.

N. ĐURIĆ/Mojasrpska.info