LAKTAŠI, 5. oktobra – Tražite ponavljanje izbora, a proglasili ste pobjedu?! Mislim da vam ni vaši glasači više ne vjeruju nakon toliko malverzacija, poručio je opoziciji u Srpskoj gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić.


Bojić navodi da se čudi pitanju predstavnika opozicije o 35.000 nevažećih listića i podsjeća ih na situaciju sa prošlih, opštih izbora.

“Kažete otkud 35 hiljada nevažećih listića? Kako niste tražili ponovno brojanje 2018, kada je bilo 48 hiljada nevažećih listića”, pita Bojić i prilaže izvještaj CIK-a.

Takođe tvrdi da su predstavnici opozicije izvršili orgoman pritisak preko posmatrača na ljude u biračkim odborima, kako bi se napravili nemiri.

“Pojedina biračka mjesta zbog vas su izgledala kao ratište na kojima se nije moglo raditi normalno i na kojima je policija morala intervenisati stotinu puta, na kojima su žene plakale zbog takvih situacija. Pitam vas, ko će prihvatiti da radi na biračkim mjestima poslije ovakvog stanja kojeg ste prouzrokovali ciljano”, napisao je Bojić.

Ujedno pita zbog čega je gradonačelnik Banjaluke juče izjavio da nije prekrojena volja građana, dok lideri opozicije govore suprotno.

“Vi pozivate narod u proteste nakon svih nemilih scena koje ste priredili, umjesto da čestitate pobjednicima kao u normalnim demokratskim društvima i prihvatite izbor građana. Od samog početka vam je jedini cilj da napravite haos. Narodu to ne treba i neće vas pratiti u tome!”, poručio je Bojić.

1 KOMENTAR

Comments are closed.