Rejčel Knapijer iz Velike Britanije gotovo je ostala bez gornje usne nakon što je njeno povećanje usana pošlo po zlu.

Naime, ona je sa prijateljicama bila na “botoks žurki” gde je ubrizgavanje filera u usne platila 255 evra, a kad se naredno jutro probudila shvatila je da su joj usne četiri puta veće nego u normalnom stanju.

Nakon toga je hitno otišla u bolnicu gde su joj se dežurne medicinske sestre, prema njenim tvrdnjama, smejale.

Neprijatno iznenadjenje posle filera

– Nikad ranije nisu videle nešto takvo. Pojavila sam se na hitnom prijemu sa tom ogromnom stvari na licu. Rekla sam im da imam alergijsku reakciju, jer sam mislila da je to u pitanju, ali tri lekara su mi rekla da se to dogodilo jer su mi fileri bili ubrizgani u arteriju – ispričala je ona tokom gostovanja u emisiji Jutro.

Na popravljanje se odlučila jer joj je jako smetala mala kvržica koju je imala na usnama, ali je prema sopstvenom priznanju, gadno zažalila

– Sve je bilo u redu kad sam otišla u krevet, ali kad sam se probudila zgrozila sam se. Usne su mi bile četiri puta veće od normalnog i dodirivale su mi nos. Osećala sam neverovatan pritisak i peckanje u usnama – rekla je ona.

Srećom po nju, sve se dobro završilo. Nakon 72 sata fileri u njenim usnama su se razgradili i one su se vratile na normalnu veličinu. Sada se zalaže za strože propise i informiše druge o opasnostima filera za usne s porukom “Zaštiti se pre ubrizgavanja”.

 

Blic