TRN, 15. marta – Bilo je jezivo. Prvo sam čula čudan zvuk, huktanje, koje me probudilo iz sna, a potom se sve zatreslo.


Ovo je ispričala za Srpskainfo čitateljka iz Trna, mjesta gdje je i bio epicentar zemljotresa koji su noćas osjetili građani Banjaluke i Laktaša.

Građani koje je noćas probudio zemljotres, ali i prestrašio, komentarisali su na društvenim mrežama šta su osjetili, a i kako su reagovali u tom momentu.

“Ja sam pala sa kreveta”, “Bože sačuvaj nas, još samo nam zemljotres treba”, “Baš je bilo jezivo”, “Koji osjećaj straha”, samo su neki od komentara građana koji su osjetili zemljotres.

Podsjećamo, zemljotres jačine 3 stepena po Rihteru zatresao je noćas Srpsku, a epicentar je bio u regionu Banjaluke, odnosno, u naseljima Trn i Kuljani.

Kako su saopštili iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, mrežom seizmoloških stanica ovog zavoda u 1. 44 časova po lokalnom vremenu lociran je zemljotres sa magnitudom ML=3.0 jedinica Rihtera i procijenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od 4-5 stepeni Merkalijeve skale. (srpska info)

 

8 KOMENTARA

  1. Zašto šire paniku, pa u Japanu svaki dan ima po nekoliko zemljotresa i ljudi žive “normalno ” kao da se ništa nije ni desilo..Bitno je da niko nije nastradao i da nema materijalne štete.

  2. Bio je jaci moje misljenje a i strasno zbog huktanja nije sala Boze pomozi nam 🙏🙏🙏

  3. Bas je zatreslo, ja ostatak noci nisam smjela zaspati osluskujuci hoce li se ponoviti.

  4. Još od 1969.godine kad je bio zemljotes u B.Luci pa do dan danas me je strah.

Comments are closed.