LAKTAŠI, 30. oktobra – Danas će u Hercegovini biti pretežno sunčano vreme, dok se u Bosni prepodne očekuje više oblačnosti u centralnim i istočnim područjima.

Foto: O. Bunić / RAS Srbija

Kako je saopšteno iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda u drugoj polovini dana prolazno naoblačenje sa severa preći će preko Bosne.

Vetar u Bosni umerene jačine severozapadnog smera. U Hercegovini umereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između nula i 5, na jugu BiH od tri do sedam, a najviša dnevna temperatura većinom će biti između 6 i 11, na jugu zemlje od 12 do 16 stepeni.

Sutra će u BiH biti pretežno sunčano vreme, s tim što se prepodne više oblačnosti prognozira u centralnim i istočnim područjima.

Duvaće vetar slab do umerene jačine, severnog i severoistočnog smera.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između -3 i 2, na jugu od 2 do 6, a najviša dnevna između 6 i 11, na jugu BiH od 12 do 16 stepeni.

U sredu, 1. novembra, u BiH će biti pretežno sunčano vreme. Vetar slab severnog i severoistočnog smera. Krajem dana vetar menja smer na jugo.

Najniža jutarnja temperatura vazduha uglavnom će biti između -3 i jedan, na jugu od jedan do 5, a najviša dnevna većinom između 7 i 11, na jugu BiH od 12 do 15 stepeni.

/Blic.rs/