Laktaši
LAKTAŠI, 24. aprila – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz blagi rast dnevne temperature koja će iznositi od 17 do 22 stepena Celzijusova.
Sunčano - Foto: RTRS

SunčanoFoto: RTRS

Јutro je vedro i sunčano sa slabim mrazom u višim predjelima. Po kotlinama i oko rijeka moguća je pojava magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana preovladavaće sunčano, ponegdje uz prolaznu oblačnost na sjeveru, a kasnije poslije podne očekuje se povećanje oblačnosti sa sjeveroistoka. Dnevna temperatura biće u blagom porastu.

Duvaće slab vjetar, prije podne istočnog smjera, a u drugoj polovini dana promijeniće smjer na zapad i jugozapad, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Drinić jedan, Gacko i Bugojno tri, Prijedor i Drvar četiri, Kalinovik, Višegrad, Bihać, Ivan sedlo i Livno pet, Bileća, Zvornik, Banjaluka, Gradiška, Sarajevo i Zenica šest, Bijeljina, Doboj i Tuzla sedam, Trebinje 10, Mostar 11, te Gradačac i Neum 12 stepeni Celzijusovih.