LAKTAŠI, 20. avgusta – U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje veoma toplo i pretežno sunčano vrijeme, a kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom mogući su ponegdje na jugu i jugoistoku.

Banja Laktasi

Ujutro će preovladavati pretežno sunčano, a prolazna magla očekuje se ponegdje oko rijeka. Tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana i tokom popodneva na jugu i jugoistoku doći će do razvoja oblačnosti, pa će ponegdje biti prolaznih pljuskova sa grmljavinom. Pljuskovi će biti češći u brdsko-planinskim predjelima.

Duvaće slab do umjeren istočni i sjeveroistočni vjetar. Minimalna temperatura vazduha od 12 do 19, na jugu do 22, a najviša dnevna od 28 do 34 stepeni Celzijusovih.

Meteorolozi su i za naredna tri dana najavili slično vrijeme. Sunčano i veoma toplo preovladavaće u većini krajeva, jedino će u drugom dijelu dana na jugoistoku i jugozapadu ponegdje biti pljuskova sa grmljavinom. Najviša dnevna temperatura vazduha od 29 do 35 stepeni Celzijusovih.

Srna