BEOGRAD, 02. novembra – Pjevač Darko Lazić koji je u utorak doživio saobraćajnu nesreću nakon koje su mu konstatovane brojne povrede, prije dva dana izašao je iz kome, a tek danas je postao svjestan gdje se nalazi i šta mu se zapravo dogodilo.

Darko-Lazic1-2

– Darko je budan i svjestan, jeca i boli ga, te mu sestre s vremena na vrijeme daju sedative. Kada njihovo dejstvo popusti, na intenzivnoj njezi gdje leži čuju se njegovi jauci. Darko spava, bunca, pomalo priča kroz masku i potresen je zbog svega što se desilo. Čini se da je on tek sad svjestan stanja u kojem se nalazi i situacije koja ga je zadesila. Slijedi mu dug oporavak i prvi trenuci mu sigurno nisu laki što se i vidi po njegovim reakcijama. Zbunjen je i uplašen – kaže za Blic izvor iz bolnice.

Otkako su ga probudili iz veštačke kome, ljekari u KBC Zemun čekaju da se stanje sa Darkovim unutrašnjim organima potpuno stabilizuje.

 

Kako je za Blic rekao doktor iz ove bolnice, Darkov organizam je veoma jak i ozdravljenje pripisuje njegovoj mladosti.

– Mnogo je bolje ovih dana, mlad je i zato oporavak ide sve bolje i bolje. Pluća nam ne prave problem, vjerujte da su pluća manji problem. Mi čekamo da se stanje sa unutrašnjim organima stabilizuje, a čim se to dogodi, on će doći u dobro stanje. Organizam je veoma jak – rekao je doktor iz KBC Zemun.

 

Blic


Novum
Novum
Novum
Novum