LAKTAŠI, 6. marta – Državljanin Srbije R.P. iskoristio je naivnost djevojaka iz Laktaša, a kojima je obećao da će im skinuti crnu magiju, a zatim ih natjerao na seksualne odnose, pa ih ucjenjivao, otkriva Srpskainfo.


Naš izvor otkrio je kako je državljanin Srbije na prevaru natjerao djevojke na seksualne odnose, a zatim ih ucjenjivao i prodavao snimke.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da se R.P. sumnjiči da je počinio krivična djela „Prevara“, „Polna ucjena“ i „Neovlašteno fotografisanje“.

– R. P. se sumnjiči da je lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica doveo u zabludu oštećene osobe koje su mu davale novac za obećane usluge, kojom prilikom ih je primoravao na polne radnje, koje je snimao, a potom radi ostvarivanja imovinske koristi snimke ustupao trećim osobama – rekli su u PU Banjaluka.

PROČITAJTE JOŠ:

Hapšenje u Laktašima: Osumnjičen za primoravanje na polne radnje koje je snimao

Izvor Srpskainfo pojasnio je da je R.P. djevojkama obećao da će sa njih skinuti crnu magiju.

– Djevojke su mu povjerovale i platile za skidanje crne magije, ali je on iskoristio njihovo povjerenje. On ih je natjerao na polne odnose koje je snimio i zatim ih ucjenjivao snimcima. R.P. je osumnjičen i da je uz zamjenu za finansijsku korist te snimke ustupao drugim osobama – rekao je izvor Srpskainfo.