LAKTAŠI, 15. juna – Dvije osobe poginule su, a dvije povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Laktaši.


U banjalučkom Tužilaštvu su rekli da za sada nije poznat identitet nastradalih.

U Tužilaštvu si rekli da se nesreća dogodila u mjestu Novakovići juče oko 21.50.

– Dogodila se saobraćajna nesreća slijetanja sa kolovoza putničkog vozila „porše kajen“, kojom prilikom su dvije smrtno nastradala, a dvije su zadobila tjelesne povrede – rekli su u OJT Banjaluka.

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Nihad Aljić (46) iz Vukosavlja, koji je upravlja „poršeom“ a prilikom saobraćajne nesreće on je zadobio tjelesne povrede.

– Tjelesne povrede zadobio je i putnik u pomenutom vozilu F.M. (29) iz Modriče. Povrijeđenima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u UKC RS Banjaluka – pojasnili su u Tužilaštvu.

Dodali su da još nije poznat identitet nastradalih.

Uviđaj na licu mjesta nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.