LAKTAŠI, 10. novembra – U Laktašima je ovih dana na sve strane živo. Projekti koji su najavljeni u proteklom periodu, došli su do izražaja. Naročito u samom centru, gdje je najavljena jedna od najvećih investicija u ovoj lokalnoj zajednici. U pitanju je izgradnja kružne raskrsnice sa 4 ulazne i 4 izlazne trake, rekonstrukcija magistralnog puta M16 dužine preko 700m, kao i uredjenje pješačke i biciklističke staze.
Nadležni kažu da je vrijednost projekta 1.750 000,00 KM, i da je rok za završetak radova 180 dana. Od sledeće sedmice se počinje intenzivno sa građevinskim radovima.
I dok se radovi u centru Laktaša tek zahuktavaju, u Rajičevcima je počela akcija u kojoj je dignut stari most i kreće se dalje u radove.
U Šušnjarima se radovi na krovu Doma, koji su dogovoreni prije par dana, privode kraju.
Na sve strane se radi punom parom, i građani ne kriju opšte zadovoljstvo, pogotovo stanovnici Laktaša koji ponovo mogu da koriste banjsku česmu, za koju se nadamo da će biti od koristi svima.
Razlog za veselje imaju i laktaški rekreativci i sportisti, kao i najmlađa populacija, jer su pri kraju i radovi na dječijem igralištu i teretani na otvorenom.
Polako ali sigurno Laktaši vraćaju stari sjaj i postaju mjesto koje je na usluzi svojim stanovnicima.

1 KOMENTAR

  1. Molim vas da napravite ovaj sajt ljudski dase moze citati. Pitam vas koga interusuju ove vase reklame. Procitati ste davno
    Jadnici

Comments are closed.