DOBRE VIJESTI ZA GRAĐANE “Struja za domaćinstva u ovoj godini NEĆE POSKUPITI”

U ovoj godini neće biti poskupljenja struje za domaćinstva u Republici Srpskoj, izjavio je Milorad Dodik, predsjednik SNSD nakon sjednice Izvršnog komiteta ove sranke.

Elektrokrajina

– Jedan od zaključaka sa Komiteta jeste da neće biti poskupljenja struje u ovoj godini. Priprema se da jedan broj ljudi uzme otpremnine, a do sada ih je prijavljeno preko 400 radnika za stumulatuvnu otpremninu i više neće moći da se zaposle u Elektroprivredi – rekao je Dodik.

Na sjednici Izvršnog komiteta razmatrani su i dalji koraci u zajedničkim institucijama BiH nakon odluke Ustavnog suda o članu 53. Zakona o poljoprivrednom zemljištu Republike Srpske.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Dodik je rekao da se ovom odlukom Ustavnog suda krši Ustav Bosne i Hercegovine.

Sjednici Izvršnog komiteta prisustvovali su predsjednik SNSD Milorad Dodik, te brojni članovi Izvršnog komiteta među kojima su Željka Cvijanović, Radovan Višković, Luka Petrović, Slavko Mitrović, Denis Šulić i Nada Tešanović.

Među prisutnima su bili i ostali predstavnici rukovodstva SNSD Zoran Tegeltija, Snježana Novaković Bursać, Siniša Karan, Staša Košarac i Igor Žunić.

(ATV)

 

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javna. Obavezna polja su označena sa *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

error: