LAKTAŠI, 30. oktobra  – Tragedija koja se dogodila u Laktašima treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mjestu, poručio je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH.


Kako je Dodik naveo u objavi na “Twitteru”, korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može da završi onako kako smo vidjeli na tragičnom slučaju u Laktašima.

“Osuđujem sve one koji su snimili i javno širili snimak. Zaslužuju da snose javnu osudu i krivičnu odgovornost. U narednom periodu radićemo na dopuni postojećih zakonskih rješenja, kojima ćemo jače sankcionisati one koji ovim vidom nasilja ugrožavaju druge osobe”, kazao je Dodik.

Podsjećamo, Mladen Dulić (22) iz Laktaša izvršio je juče samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, riječ je o mladiću koji je ismijavan i sniman tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama.

Policija je uhapsila radnika benzinske pumpe koji je snimao Dulića.

1 KOMENTAR

  1. “Glavni Baja”, olicenje nasilnika, nekulturnog sagovornika, bahatog lika iz komsiluka, iz prodavnice, sa benzinske pumpe.
    Kad likovi poput tebe gospodine Dodik i tebi slicnih nestanu sa malih ekrana, interneta, Svijeta, mozda i budemo imali neku sansu za normalan zivot.

Comments are closed.