LAKTAŠI, 9. MARTA – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Laktašima da je ponosan na aktive žena ove stranke širom Republike Srpske i istakao da žene, koje nikada ne odustaju, ostvaruju vidljiv doprinos SNSD-u.


“Mislim ozbiljno kada kažem da dok je aktivizma žena u ovom obliku i na ovakav način SNSD nema nijednog problema”, istakao je Dodik, koji je u Laktašima prisustvovao proslavi Dana žena u organizaciji lokalnog SNSD-a.

On je naglasio da su taj ženski rezon i potreba da se izgradi stabilnost porodice, društva, osjećanje sigurnosti, nešto što preovladava u SNSD-u, u svim političkim akcijama i programima ove stranke.

“I ovdje je isto tako. U Laktašima partija ostvaruje velike rezultate zahvaljujući Aktivu žena”, rekao je Dodik.

On je naveo da je od prvih aktivnosti SNSD imao gotovo jednaku zastupljenost žena i istakao da su upravo žene te koje ne odustaju.

“One ne odustaju ni ovdje, ni u Čajniču, ni u Trebinju, Zvorniku, Bijeljini, niti bilo gdje. Večeras sam bio i u Tesliću, svih ovih dana prisustvujem ovakvim skupovima širom Republike Srpske i osjećam posebnu energiju, koja je isključivo vezana za potrebu da očuvamo stabilnost, mir. Tako je i večeras ovdje”, istakao je Dodik.

Lider SNSD-a je svim ženama čestitao 8. mart i poželio da mnogo dana u godini budu vesele kao što su večeras ovdje u Laktašima.

“Da je objekat duplo veći, mislim da bi opet falilo mjesta, to govori o veličini naše organizacije ovdje u Laktašima”, rekao je Dodik.