LAKTAŠI, 06. maja – Da li ste ikada pokušali zamisliti kako bi izgledalo duboko opuštanje, do te mjere da zaboravite na vrijeme, i sve oko vas? Kako bi izgledalo opuštanje u kojem se prvenstveno opušta DUŠA, a tek potom tijelo? Da, i to je moguće. Nije u pitanju nikakva čarolija, dovoljno je da posjetite motel Bomi u Trnu, u periodu 11. do 14. maja, i da si priuštite masažu iz snova, koju u AROMATERAPIJI nazivaju INTUITIVNA MASAŽA. 

images

Šta je to intuitivna aromamasaža?

Intuitivna aromamasaža je duboko opuštajući energetski tretman. Odabir eteričnih ulja, zavisno o cilju, vrši se viskom-intuitivno. To je masaža STANJA, ona ne liječi nego iscijeljuje. Dubinski opušta, omogućava tijelu da se prisjeti prirodnog načina komuniciranja. Nema pritiska, a koristi se velika količina eteričnih ulja. Cilj je duboka opuštenost i između ostalog poboljšava psihofizičko stanje i imunitet.

download

Intuitivnu masažu razlikujemo od ostalih masaža zbog karakterističnog pristupa klijentu.

U ovoj masaži dodir masera/ke usmjeren je upravo na kožu, kao najsenzibilniji izvor taktilnih informacija. U procesu masaže ne utiče se direktno na ostala tkiva i sisteme (mišići, vezivno tkivo, krvotok) Primjenjuje se lagani dodir i pritisak koji ostaje na površini kože. Intuitivna masaža je izrazito ugodna, opuštajuća te iscjeljujuća na svim razinama.

Izrazito pročišćava i pomaže otkloniti blokade, akumulirani stres i potisnute emocije. Rezultat primjene intuitivnih masaža je korjenito poboljšanje prihofizičkog stanja i imuniteta.

Da biste osjetili sve čari ove masaže, ali i drugih, rezervišite svoj termin u motelu “Bomi” u Trnu, na broj telefona  00385917270494 (viber i watsup), ili na mejl adresu svjesnostspoznaja@gmail.com.