GRADIŠKA, 21. juna – Dragan Pejić,  mladi fudbaler FK Stars iz Gradiške rođen 2007 godine, inače član reprezentacije Republike Srpske zvanično je najbolji igrač nedavno završenog fudbalskog festivala. Navijač je Partizana a uzor mu je Kristijano Ronaldo.

Mance

 

Sjajnom igrom tokom celog turnira vodio je reprezentaciju iz utakmice u utakmicu sve do pobednika u veoma jakoj kategoriji.

“Turnir Dragan Mance Cup je najbolje organizovan turnir na kojem sam učestvovao. Turniri su uvijek prilika za skalapanje novih poznanstava, ali i odmjeravanje snaga sa fudbalerima istih godina. Na ovom turniru upoznao sam fudbalere mojih godina koji su, vjerujem buducnost srpskog fudbala, smatram da je biti u tom drustvu velika cast i privilegija.
Kada sam proglašen za najboljeg u takvoj konkurenciji osjećao sam se ponosno, ali i odgovornost prema svima koji su u mene ulagali, moji roditelji i moj klub. Hvala im svima, trudim se da budem najbolji što mogu i ovo priznanje je dokaz da sam na dobrom putu da opravdam povjerenje koje mi je ukazano pozivom u reprezentaciju. Pored mene ova nagrada pripada i svim mojim saigračima i stručnom štabu u reprezentaciji.
Nagradu u vidu ljetovanja cu svakako iskoristiti sa svojom porodicom i time im se bar malo oduziti i zahvaliti za sve sto su mi dosad pruzili”.-izjavio je Dragan Pejić.


Novum
Novum
Novum
Novum