BANJALUKA, 22. marta – Dvadesetjednogodišnji David Dragičević iz Banjaluke za kojim policija i građani tragaju već pet dana, navodno je viđen sinoć na više lokacija u Banjaluci, kao i Trnu, nezvanično saznaju “Nezavisne”.

 DAVID-DRAGICEVIC-Copy

Kako saznajemo, porodici i prijateljima se javilo nekoliko osoba koje tvrde da su vidjele Davida.

“Jedna djevojka ga je vidjela sinoc oko 19.10 sati kod pošte, bila je i u policiji na ispitivanju. Kune se da je to bio on”, rekli su za “Nezavisne” građani koji tragaju za Dragičevićem, a koji su bliski porodici nestalog mladića.

Navodno je kasnije viđen kod salona namještaja “Lesnina” u naselju Malta, gdje je, prema pričama građana, tražio cigaretu.

Takođe, pojavile su se i informacije da je nešto kasnije viđen u Trnu.

Davidovi roditelji objavili su na Facebooku da nude nagradu od 100.000 maraka osobi koja kaže gdje se on nalazi.

“Nešto se desilo. David nije odlutao! Ko nam dostavi informaciju gdje je David dobiće nagradu od 100 000 KM!!! Molim vas dijelite”, stoji u objavi na Facebooku.

Jutros u deset sati grupa građana okupila se na Starčevici kod “Euro Benz” pumpe kako bi se pridružila potrazi za Davidom Dragičevićem čiji je nestanak prijavljen 18. marta.

Građani pretražuju područje Ponira, a potraga je organizovana i na mjestima gdje je David navodno viđen.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, gdje je, prema pojedinim navodima, učestvovao u tuči.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

U potragu za dvadesetjednogodišnjakom od tada su se, osim policije i roditelja, uključili i brojni građani koji se svakodnevno okupljaju u nadi da će pronaći mladića.

 

Nezavisne