BANJALUKA, 10.aprila – Banjalučka policija uhapsila je sinoć muškarca čiji su inicijali V. S. iz Banjaluke, zbog sumnje da je pokušao oteti dvije djevojčice.

Policija (1)

– Naime, nakon zaprimljene prijave da je nepoznati muškarac ispred marketa u ulici Slobodana Kusturića, Banjaluka, pokušao nasilno da uvuče maloljetnicu u putnički automobil marke “opel” a koja se nalazila u društvu sa još jednom maloljetnicom, zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu, identifikovan je, pronađen i uhapšen banjalučanin V. S – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva BanjaLuka koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv V. S. za krivično djelo „Protivpravno lišenje slobode “ u pokušaju.

 

Podsjećanja radi, U Banjaluci je sino oko 19 časova pokušana otmica dvije djevojčice, koje je otmičar htio ugurati u automobil.

Djevojčice su uzrasta sedam i osam godina, a od otmičara ih je spasao brat jedne od njih.

Kako Srpskainfo nezvanično saznaje uhapšen je Vladimir S. (39), a ATV nezvanično saznaje da je riječ o osobi koja se već nekoliko puta liječila u psihijatrijskim ustanovama.