LAKTAŠI, 19. februara – Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić potvrdio je su džudisti i trener iz džudo kluba ”Laktaši”,  koji su večeras imali saobraćajnu nesreću po povratku sa takmičenja u Trebinju, živi i zdravi. 


”Neki se vraćaju kućama noćas, a za ostale smo organizovali prevoz sutra, kada se završe redovne procedure u trebinjskoj bolnici”, rekao je Bojić.

Večeras su se oglasili i iz džudo kluba ”Laktaši” i saopštili da su svi džudisti dobro, da su zdravi i sa manjim povredama.

”Neizmjernu zahvalnost dugujemo gradonačelniku Laktaša Miroslavu Bojiću, koji je odmah odreagovao i ponudio svu moguću pomoć, uključujući i prevoz za četvoro članova kluba, koji su još uvijek u Trebinju. Najviše hvala roditeljima koji su ostali pribrani i omogućili da se svi naši resursi usmjere na što brže rješavanje situacije i zbrinjavanje djece”, saopšteno je iz džudo kluba ”Laktaši”.

Podsjećamo, više lica je povrijeđeno u sudaru četiri vozila u mjestu Staro Slano kod Trebinja.

Povrijeđeni su prebačeni u trebinjsku Bolnicu, gdje se za sada nisu mogli izjasniti o stepenu povreda.

Iz policije navode da su u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 18.10 časova, učestvovala vozila “hjyndai”, “škoda oktavija”, “mercedes vito” i “opel korsa”.

U toku je uviđaj, a saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta Trebinje – Ljubinje obustavljen, rekli su u policiji.