TRN, 22. aprila – Na Međunarodnom džudo turniru “Kup Prijedora 2024”, koji je okupio oko 500 učesnika iz 24 kluba, takmičari Džudo kluba “Trn” ostvarili su sjajne rezultate osvojivši 16 medalja od čega šest zlatnih, sedam srebrnih i tri bronzane medalje, kao i pehar za petoplasiranu ekipu u ukupnom plasmanu.


Treneri kluba zadovoljni su ostvarenim rezultatima i navode kako pozitivni rezultati tek slijede, jer u Džudo klubu “Trn” stasava jedna talentovana generacija mladih takmičara.

“Predan rad i trud trenera i naših džudista kao i neizostavna podrška roditelja, recept je za dobre rezultate koje naš klub ostvaruje na mnogim međunarodnim turnirima ali i na republičkom i državnom nivou. Nastavljamo i dalje sa ozbiljnim radom i očekujemo mnogo dobrih rezultata u narednom periodu”,  izjavio je trener Džudo kluba “Trn” Nikola Kljajić koji zajedno sa svojim sinom Nemanjom predvodi ovu fantastičnu ekipu.

Na turniru u Prijedoru, Nikola Kljajić predvodio je ekipu sa trenerske pozicije, dok je Nemanja Kljajić bio u ulozi sudije ovog međunarodnog turnira.

Čestitke osvajačima medalja i trenerima!

Osvajači medalja:

Andrej Simić 1.mjesto
Milica Borojević 1.mjesto
Una Đurić 1.mjesto
Anastasija Todorović 1.mjesto
Tara Janjetović 1.mjesto
Teodora Ljubojević 1.mjesto
Todor Kljajić 2.mjesto
Pavle Kopanja 2.mjesto
Miloš Ljubojević 2.mjesto
Dejan Jurišić 2.mjesto
Sergej Crnadak 2.mjesto
Milica Borojević 2.mjesto
Nađa Jokanović 2.mjesto
Luka Radinković 3.mjesto
Živko Janjetović 3.mjesto
Sofija Grebenar 3.mjesto