LAKTAŠI, 16. aprila – Povodom obilježavanja „Energetskog dana Laktaša 2019“, Opštinska uprava Opštine Laktaši vas ovim putem poziva da dana 18.04.2019. godine sa početkom u 10.30 časova u sali Osnovne škole „Desanka Maksimović“ u Trnu prisustvujete planiranim aktivnostima.

skola_danas

Energetskim danom želimo skrenuti pažnju na značaj energetske efikasnosti u zgradama, industriji i saobraćaju, kao i da ojačamo svijest građana o održivoj energiji i energetskoj efikasnosti, ali i zaštiti životne sredine.

Pomenutog datuma planiramo da kroz kreativne i zabavne radionice u Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Trnu ojačamo svijest našim najmlađim stanovnicima o održivoj energiji, energetskoj efikasnosti i zaštiti životne sredine. Djeci će tom prilikom biti podijeljene majice, bojanke, memori igre kao i kratke brošure i promotivni materijal u vezi sa zakonskom regultivom iz oblasti energetske efikasnosti.

energetska efikasnost

Ovom prilikom će biti uručene nagradne pobjednicima takmičenja za najbolje dječije radove na temu „Pametno trošimo energiju“, koja je bila raspisana za sve Osnovne škole sa područja opštine.