BANJALUKA – Filmske scene odigrale su se sinoć u Banjaluci kada je pijani vozač iz pravca Lauša prema centru vozio suprotnom trakom i tako oštetio više vozila te udario u kružni tok gdje je polomio saobraćajni znak.

Kako “Nezavisne” saznaju, na sreću niko nije povrijeđen, a pijani vozač koji je bježao od policije uhapšen je u centru gdje je identifikovan i u pitanju je Radojica M. (27) iz Banjaluke.

Policija je utvrdila da je karambol na cesti počinio ovaj nesavjesni vozač vozeći fiat sa 3.02 promila alkohola u organizmu.

Očevici kažu da je prava sreća da niko nije povrijeđen jer je fiat “gazio sve po redu”, te da je bježeći od policije prošao sredinom kružnog toka prema centru.

Takođe navode da je automobil na kraju ostavio nasred ceste ali je ubrzo uhapšen.

Vozač je, kako nam je potvrđeno, trenutno u policijskoj stanici a policija će ga ispitati kada se otrijezni budući da je bio stanju teškog pijanstva.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 25.01.2022. godine, oko 23,00 časova, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala M.R. iz Banjaluke jer je navedeni, iste večeri u Banjaluci, izazvao tri saobraćajne nezgode nakon čega je pobjegao sa lica mjesta”, navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je kontrolom utvrđeno da je u saobraćajnim nezgodama učestvovao sa putničkim automobilom marke fiat.

On će biti sankcionisan zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.