LAKTAŠI, 30. jula – Juče je u prostorijama FK „Crni Vrh“ iz Jaružana, održana prozivka i prvi trening, za predstojeću sezonu Opštinske fudbalske lige Laktaši Srbac Prnjavor.

cv2

Novom trener ekipe Slobodanu Crnadaku odazvali su se svi igrači koji su i prošle godine nosili dres Crnog Vrha: Dušanić, Popović, Vunjak, Rogić, Radinković, Đurić M., Savić, Mijatović, Vrančić, Petrš, Amiđžić, Đurić A.,  Jaćimović, Bojić A., Skenderija, Vasilić,  Ribić, Ivanović, Višekruna, Bojić P.,  Stanković, Ćetojević, Brdan, Grubešić.

cv3

Pored ovih igrača pridružili su  se još i omladinci: Štrbac, Đurić M., Savičić, Vuković i Glišić.

Sve treninge igrači ovog mladog ali ambicioznog kluba planiraju da odrade na svom stadionu u Jaružanima, a u planu imaju da odigraju i nekoliko prijateljskih-kontrolnih utakmica kako bi se što kvalitetnije pripremili za predstojeću takmičarsku sezonu koja je potsetimo prošle godine bila i više nego zanimljiva i neizvesna.

cv1

Danijel Stanković- pomoćni trener:

„Oslanjamo se na igrače koji su igrali i u protekloj takmičarskoj sezoni. Svi igrači su ostali u timu što nam je jako važno s tim da su nam se priključila još petorica igrača iz naše omladinske škole. Ciljevi za narednu sezonu su nam šampionski, osvajanje prvog mesta i plasman u viši rang. Nadam se da ćemo , uz kvalitetan rad, sa novim trenerom to i ostvariti“

 

Danijel Glišić