LAKTAŠI.31.januara- Predsjednik Fudbalskog  kluba “Laktaši” ,  Milan Baštinac, obratio se igračima, zahvalio im se na dosadašnjem radu te im je zaželio sreće i zdravlja u nastavku sezone, istakavši da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se obezbijede uslovi neophodni za normalno funkcionisanje. Kratak i jasan bio je i sekretar kluba Miloš Metlar, koji je podnio izvještaj o jesenjoj polusezoni, predstavio nove igrače te izrazio uvjerenje da će ekipa uspješno završiti posao započet ljetos, citirajući na kraju Trampa: ”Tako nam Bog pomogao.”

Prozivci su prisustvovali sljedeći igrači: Miljan Bajić, Đorđe Bujak, Slađan Vukoman, Milan Đurić, Bojan Erceg, Saša Erceg, Duško Zelić, Bojan Ivančević, Branko Keleman, Boban Keleman, Đurađ Lakić, Slađan Lekić, Stefan Maksimović, Bojan Milinović, Aleksa Radetić, Stefan Savić, Uroš Stamenković, Jovan Sukara, Davor Telić, Bojan Trninić, Stefan Trninić, Dejan Matijašević, Živko Lekić. Opravdano su bili odsutni: Marko Bogojević, Dario Oroz, Saša Vukosavljević, Dragan Šavija i Mihailo Šipovac.

Od novih imena prisutni su bili: Vedran Metlar (OFK Sport Team), Saša Bursać (BSK Banja Luka), Vedran Čalo (Arsenal Tivat) i Marko Radovanović, koji bi sa klubom trebali potpisati ugovore, dok su u prvi tim prekomandovana i trojica kadeta: Igor Tepavčević, Nemanja Despotović i Igor Koščica. Klub su napustili Marko Bogojević (Njemačka), Bojan Erceg (Lijevče) i Milan Đurić (slobodan).

 

Фотографија корисника FK Laktaši

 

 

Фотографија корисника FK Laktaši

 

 

Фотографија корисника FK Laktaši

 

Фотографија корисника FK Laktaši

 

Фотографија корисника FK Laktaši

 

Фотографија корисника FK Laktaši