LAKTAŠI, 3. novembra – Jovana Radulović pobjednica je ovogodišnjeg Miss turizma za Miss svijeta koji se održao u Sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci. Ona će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svjetskom takmičenju na Filipinima.


Kada su se slegli utisci i trema, Radulovićeva je za Srpskainfo istakla da joj je izuzetno drago da je ponijela glavnu titulu i da ide na jedno veliko svjetsko takmičenje ljepote.

– Mojoj sreći nema kraja. Biti dio tako velikog događaja je privilegija i samim time što predstavljate svoju zemlju velika čast. Imala sam pozitivnu tremu koja mi je davala do znanja koliko ovo želim! Prvi put sam se pojavila na sceni, definitivno je ovo bilo iskustvo koje ću pamtiti i rado ga se sjećati. Veliko hvala i organizacijskom timu koji nam je omogućio ovu nezaboravnu večer – istakla je ona.

Čestitala je svim dobitnicima na postignutim uspjesima i zahvaljuje se svima koji su doprnijeli ovom sjajnom događaju.

-Predivan je osjećaj nositi titulu Miss Turizma BiH, ali za ovu titulu nije dovoljna fizička ljepota, već djevojka svojim ponašanjem i načinom života treba dati primjer drugima, raditi za dobrobit drugih – zaključila je Radulovićeva.

Srpska info – Foto: Siniša Pašalić/Ringier