LAKTAŠI, 21. marta – Utakmica na Drugoligaškom zapadu između Omarske i Laktaša protekla je u znaku sudije Nemanje Aleksića iz Banja Luke, koji je odradio dobar posao osiguravši domaćinu tri boda koja ga udaljavaju od opasne zone.
29432292_1875296195836102_118541346477703168_n
 Poveli su fudbaleri Omarska u 14. minuti iz kaznenog udarca, kojeg je nakon prekrsaja  izborio Vedran Panić.
Strelac s bele tačke je Darko Romanić.
Šest minuta kasnije Laktaši su u izglednoj situaciji za postizanje pogodaka kada Mihaila Šipovca u kaznenom prostoru s leđa ruši Vladan Anđić.
Pištaljka sudije Aleksića osala je nema.
 Igrao se 25. minut kada domaći povećavaju prednost. Mirko Hrvaćanin se nalazi u ofsajdu, Dragan Šavija ga povlači za dres,  a Aleksić pokazuje na ‘belu tačku’ a Šaviju šalje na tuširanje – direktan crveni karton.
Golman Laktaša Metlar ovaj put je pročitao stranu, ali udarac Darka Romanića s 11 metara bio je jak i precizan.
U preostalih 65 minuta, iako s igračem manje i u rezultatskom zaostatku, Laktaši su pokazali zube i karakter, bili ravnopravan protivnik te su u nekoliko navrata opasno prijetili golu Mladena Jokića, čija ekipa je već od 25. minute priželjkivala kraj utakmice.
 Ipak, minut pred sam kraj susreta Anando Krecelj bio je previsok za odbranu Laktaša, postigavši gol glavom za 3:0. Pogodak nakon udara, sa ugla.
U narednom kolu Omarska će gostovati Slobodi, a Laktaši će na svom terenu dočekati Borac.
OMARSKA: Jokić, Romanić B, Nišević D, Romanić D. (od 69. Nišević N), Panić (od 69. Krecelj), Grahovac, Anđić, Rosić B, Rosić Đ, Višić, Hrvaćanin (od 69. Zdjelar). Trener: Milenko Vuleta.
LAKTAŠI: Metlar, Telić, Šipovac, Bajić, Trninić, Šavija, Radetić, Bursać, Lekić, Banjac, Keleman. Trener: Miljan Bajić
Za Glas Laktaša: D. Glišić