LAKTAŠI, 29. oktobra – Fudbaleri Crnog Vrha iz Jaružana, osvojili su jesenju titulu šampiona Opštinske lige Laktaši Srbac Prnjavor.

FB_IMG_15408239409785362

Izabranici Slobodana Crnadka Crnog, ostvarili su ubedljivu pobedu od 7:1 u zaostaloj utakmici prvog kola, na gostovanju u Kosjerovu, te sa tri boda prednosti osvojili jesenju titulu u odnosu na najblizeg konkurenta u borbi za tutulu ekipe Bratstva iz Poveliča.

DSC_1340 (1)

Crni vrh je do jesenje titule dosao sa ubedljivim skorom od šest pobeda, i samo jednim nerešenim retultatom jer je u toj utakmici kipa nastupila bez pet standardnih prvotimaca.

FB_IMG_15408239691272270

Danijel Stanković-pomoćni trener:
“Završili smo jesenji dio prvenstva na prvoj poziciji. Odigrali smo veoma dobru polusezonu, te u 7 odigranih utakmica ostvarili 6 pobjeda i 1 nerjesen rezultat. Ostaje žal sto i na tom gostovanju u Nožičkom nismo ostvarili pobjedu iako smo bili bolji rival. Ali kad se podvuče crta moram reći da sam veoma zadovoljan ostvarenim rezultatom. Sjetimo se da smo i prošle sezone bili jesenji prvaci, te ovi rezultati nisu slučajni već i više nego zasluženi. Momci su dali sve od sebe i siguran sam da ćemo na ljeto proći prvi kroz cilj, tj. da ćemo biti šampioni.„

 

Ratko Vrančić- Prvotimac iz Jaružana:

„Polusezona iza nas, je bila veoma zadvoljavajuća i uspešna. Imali smo mali kiks u Nožičkom za 100% učinak u ovom delu sezone, i ako je posao dobro odrađen, s obzirom da smo u toj utakmici bili uskraćeni za četiliri ili pet standardni prvotimaca. Imali smo problema sa povredama i nijednu utakmicu nismo dočekali u punom sastavu osim derbija sa najvećim rivalom za ttulu-Bratstvo Povelič. Sa trenerom Crnadkom  redovno treniramo i iz utakmice u utakmicu podižemo nivo forme i igre. Sada nam sledi pauza, pa dogovor oko nastava sezone i treninga“

 

Dragan Amiđžić-prvi strelac ekipe sa 6 pogodaka:
“Prvaci smo jesenjeg dijela prvenstva, po mom mišljenju sasvim zasluženo. Smatram da kao ekipa imamo kvalitet koji prerasta ovaj rang takmičenja. Svi igrači su dali svoj maksimalni doprinos, u ekipi postoji dobra hemija, mi smo svi jedna velika porodica. Drago mi je što sam dio ove ekipe i što sam golovima mogao pomoći da ostvarimo ovaj rezultat. Očekujem još bolju igru na proljeće i naravno titulu.”

 

Igrači zaslužni za jesenju titulu:
Đorđe Ivančević, Lazar radinković, Staniša Savić, Siniša Stanković, Milan Đurić, Ratko Vrančić, Miloš Vasilić, Dragan Ćetojević , Aleksandar Popvić, Srđan Vuković,Marko Miajtović,  Nikša Kisin, Dragan Amiđžić, Boris Vujmilović, Darko Rogić, Mišo Jaćimović, Dejan Ribić, Darko Dušanić, Đuro Vunjak, Predag Bojić, Aleksandar Đurić.

 

Članovi uprave
Ranko Vujmilović Predsjednik kluba

Miroslav Ćetojević Predsjednik upravnog odbora,

Članovi Draženko Stanković, Gostimir Jaćimović, Željko Babić, Borko Radinković

 

Treneri: Slobodan Crnadak, Danijel Stanković, Zoran Vunjak.

 

Svi rezultati:

1. Kolo-Kosjerovo: Milan 1:7 Crni Vrh Jaružani

2. Kolo-Mali Sitneši: Polet 2:3 Crni Vrh Jaružani

3. Kolo-Jaružani: Crni Vrh 3:0 Crvena Zemlja (Nova Ves) (Službeni rezultati)

4. Kolo-Nožičko: Nožičko 1:1 Crni Vrh Jaružani

5. Kolo-Jaružani 6:1 Vrbas (Prijebljezi)

6. Kolo-Donji Galjipovci: Budućnost 0:4 Crni Vrh (Jaružani)

7. Kolo-Jaružani: Crni Vrh 1:0 Bratstvo ( Povelič)

 

Tabela
1. Crni Vrh (Jaružani)19bodova,

2. Bratstvo (Povelič) 16,

3. Nožičko (Nožičko) 11,

4. Budućnost (D. Galjipovci) 9.

5. Polet (M. Sitneši) 7,

6. Vrbas (Prijebljezi) 7,

7.Crvena Zemlja (Nova Ves) 3,

8. Milan (Kosjerovo) -12bodova

 

 

Danijel Glišić