TRN, 27. februara – Fudbaleri Sloge iz Trna spremno dočekuju nastavak sezone na drugoligaškom karavanu Republike Srpske. Еkipa Predraga Majkića vrijedno je radila tokom zimske pauze kako bi nastavila da pruža partije iz jesenjeg dijela šampionata. Tim je tokom prelaznog roka pojačan, a priključeno je i sedam kadeta iz omladinskog pogona.


“Cilj nam je da napravimo dodatan iskorak ka vrhu tabele. Želimo da se umiješamo u borbu za prva dva mjesta. Dobro smo radili, koristili smo terene FK Laktaši i FK Spartak, hvala im na tome. Stvorena je jedna takmičarska i zdrava atmosfera, onakva kakva treba da bude”, rekao je Majkić.

Ne kriju u ekipi Sloge da su se uželjeli takmičarskih utakmica. Pripremi mečevi su jedno, a borba za bodove nešto sasvim drugo, pa je sve podređeno osvajanju punog plijena na startu proljećnog dijela sezone.

“Svi smo željni fudbala, dugo nije bilo takmičarskih utakmica. Dobro smo radili, intenzivno i nadamo se gornjem dijelu tabele”, rekao je Saša Pilipović. 

“Nadam se da ćemo uspjeti u našoj želji da izdvojimo sve pobjede do kraja i da postignemo to prvo mjesto koje bi nas vodilo ka višem rangu takmičenja”, izjavio je David Javorac. 

Uprava kluba čini sve kako bi igrači imali najbolje uslove na raspolaganju. Velika pažnja posvećena je i infrastrukturi koja je dovedena na zavidan nivo.

“Mi smo u prethodnom periodu završili važne projekte uz podršku Fudbalskog saveza Republike Srpske i podršku Grada Laktaši. Natkrili smo tribine i postavili stolice, to su bile dvije stvari koje su nedostajale u prethodnom periodu”, kaže predsjednik kluba Saša Popović. 

Početak drugog dijela sezone na terenima širom Srpske zakazan je za predstojeći vikend. Sloga svoju utakmicu protiv Progresa iz Kneževa igra u subotu od 14 časova na domaćem terenu.