LAKTAŠI, 3. jula – Gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić biče nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 2. 


”Zajedno sa rukovodstvom SNSD-a i Glavnim odborom odlučili smo da budem nosilac liste izborne jedinice 2 za Narodnu Skupštinu Republike Srpske. To je velika čast, ali i obaveza da zajedno sa ostalim  kolegama sa liste ostvarimo što bolje rezultate za SNSD i zajedničke kandidate za predsjednika Republike Srpske i srpskog Člana Predsjedništva na predstojećim izborima”, rekao je Bojić.

Dodao je kako je njegovo opredjeljenje  da ostane na mjestu gradonačelnika Laktaša poslije izbora i da zajedno sa građanima nastavi uspješnu priču,  koja je počela prije godinu i po dana.

”A to je priča razvoja Laktaša u punom kapacitetu, što se vidi na svakom koraku. Mnoge stvari ne bi bile moguće bez podrške Vlade Republike Srpske, predsjednika Dodika i predsjednice Cvijanović, pa smo tu da i mi uzvratimo punom podrškom kroz izborni rezultat i velikom pobjedom 2. oktobra”, poručio je Bojić.