LAKTAŠI, 3. decembra – Članovi Moto-kluba “Voodoo FreeRiders” Banjaluka i ove godine će obradovati mališane u Dječjem domu “Rada Vranješević”, Centru “Zaštiti me” i Udruženju “Djeca svjetlosti” na Svetog Nikolu podjelom paketića obučeni kao motociklisti Djeda Mrazovi.


Radi se o akciji koju ovaj moto-klub sprovodi već treću godinu, a koja je, kako kažu, postala dio njihove tradicije.

Iz Moto-kluba “Vodoo FreeRiders” ističu da su prošle godine imali odličan odaziv, kada su prikupili 450 paketića, što im je dalo podsticaj da i ove godine nastave s akcijom da obraduju mališane, kojima je pomoć potrebna.

“I ove godine plan je da dodjelu paketića izvršimo za Nikoljdan i to obučeni u Deda Mrazove, u našem stilu, na dvotočkašima. Jako nam je drago da je prošle godine našu akciju podržao veliki broj sugrađana i kompanija. Od ove godine akciju podržava Grad Laktaši na inicijativu gradonačelnika Miroslava Bojića, koji je prepoznao naše namjere i izrazio želju da nam pomogne da ostvarimo svoje ciljeve u humanitarnom smislu”, napominju iz ovog moto kluba iz Banjaluke.

Paketi za donacije nalaze se u brojnim lokalima i marketima u Banjaluci, Laktašima i Gradišci, te su pozvani svi koji su u mogućnosti da donesu paketić ili slatkiš i na taj način podrže akciju.

,,Mi ćemo sve prikupljene donacije upakovati u prikladne paketiće do 14. decembra i nedjelju pred Nikoljdan izaći na ulice grada na motorima da podijelimo poklone”, ističu iz Moto kluba “Vodoo FreRiders”.