LAKTAŠI, 30. novembra – Zar je važno da l’ se peva ili pjeva, pita se Lepa Brena u novoj pesmi koju je nedavno ekranizovala, a danas i objavila na svom zvaničnom Youtube kanalu.


PREMIJERA: LEPA BRENA PRESTAVILA NOVI SPOT!

Balkanska folk zvezda Lepa Brena objavila je danas spot za pesmu pod nazivom “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” kojom simbolično kreće sa obeležavanjem 30 godina postojanja muzičkog hita i filma pod nazivom

“Hajde da se volimo“. Brena će ovim povodom snimiti i dokumentarni film čiji će glavni akter biti upravo ona, a u istom će se, baš kao i u spotu, pojaviti brojna poznata lica sa prostora bivše Jugoslavije, kao što je to bio slučaj u Breninim filmovima snimanim u periodu kada smo svi živeli u zajedničkoj državi.

PREMIJERA: LEPA BRENA PRESTAVILA NOVI SPOT!

Ova pesma probudila je emocije svih koji su na njoj radili, pa i moje, a sigurna sam da će tako biti i sa mojom publikom. Ovom pričom ne želimo da budimo jugonostalgiju, ali želimo da probudimo najdublju i čistu emociju među ljudima na ovim našim prostorima, emociju koja se izgubila ili se uspavala u protekle dve decenije, rekla je Brena za portal PRessSerbia.com povodom objave nove pesme.

PREMIJERA: LEPA BRENA PRESTAVILA NOVI SPOT!

 

/pressserbia.com/