LAKTAŠI, 1. novembra – U Laktašima je policija uhapsila D. T. zbog sumnje da je lupao na vrata oštećenom i upućivao mu ozbiljne prijetnje.


U PU Banjaluka su istakli da su obavili kriminalističku obradu D.T. iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

– Policiji je oko 1:40 časova  oštećeni prijavio da je D.T. došao u dvorište njegove porodične kuće u Laktašima, te da lupa na vrata i prozore kuće i upućuje prijetnje ozbiljne po život i tijelo njemu i njegovoj porodici – rekli su u PU Banjaluka.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli D.T. koji je nastavljalo sa upućivanjem prijetnji oštećenom te je uhapšen.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

4 KOMENTARA

  1. sigurno mu osto duzan nesto pa doso da trazi svoje,tako dobar covjek ispasta svoju dobrotu,a ovaj se zakljuco u kucu kukavica i smije se,pa toliko bezibrazan da jos zove policiju u pomoc,

  2. Samo među čelo neko željezo, jal tane, jal sikirče, ko uđe drugome u kuću napada na kuću i čeljad.

  3. …bruka i sramota,takvima je mjesto iza rešetaka,suosjećam se sa porodicom kojoj je nanesena duševna bol ugrožena bezbjednost

Comments are closed.