LAKTAŠI, 12. maja – Evo koja 3 znaka očekuje veliko obilje u maju 2019. godine…

OVAN

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizovano tokom maja 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebaće vremena do donesu zaradu. Merkur, planeta koja vlada kućom posla i zdravlja Ovna i nalazi se u 2. kući Ovna (zarađen novac) u periodu od 6. do 12. maja, i Venera, vladar kuće partnerstva i novca Ovna, ulazi u kuću Ovna 15. maja 2019. godine. To znači da će vam novac priticati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite. Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu. Mlad Mesec 5. maja 2019. godine u 2. kući Ovna donosi novu priliku za pronalazak novih načina zarade ili novih rešenja.

Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste platom koju primate za svoj posao, u drugom delu meseca sreća vam se može osmjehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi! Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svideti ono što će biti ponuđeno. Savetujemo da ne žurite sa donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sledećim pregovorima. Ako vodite vlastiti posao, mogli biste zaposliti još radnika ili reorganizovati aktivnosti. Ako ste nezaposleni, imaćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

BLIZANCI

U prvoj polovini maja 2019. godine bićete previše energični i hrabri. Zbog impulsivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne saradnje. U periodu ste u kojem najviše uspeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate djlovati samostalno. Zbog toga savetujemo da budete oprezni i pazite šta govorite i radite. Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni. Mars ulazi u kuću novca Blizanca 16. maja 2019. godine i podržava sve prethodno navedeno.

nedeljni-horoskop-do-12-maja-2019-godine-period-radosnih-vesti-i-ljubavnih-iskusenja

Životne staze posute zlatom

Ako ste deo društveno-profesionalne grupe možete zaraditi novac. Ovaj tranzit može otvoriti i druge mogućnosti poput investiranja u tehnologiju ili promovisanje i prodaja proizvoda i usluga online. Svoje finansijske ciljeve možete ostvariti, ali izbegavajte finansijska nagađanja i potencijalan rizik. Imajte na umu da možete dobiti podršku za profesionalne projekte, možda i finansijsku ako pripazite kako se izražavate i ako ne pokušavate drugima nametnuti svoja mišljenja.

LAV

Tranziti tokom maja 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priliva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati. Uspeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasiti i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja. Mlad Mesec 5. maja 2019. godine aktivira vašu 10. kuću, a to je kuća novih projekata ili razvoja novih strategija na dosadašnjem poslu.

Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentišite se tamo gde trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas posmatraju i možda ćete se suočiti sa tračevima. Nemojte na to reagirati, nadrastite svoj ego. Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom delu mjeseca, ali ni u prvom delu meseca nećete biti bez novca. U prvoj nedelji meseca mogli biste dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobitak možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

 

Tarot horoskop/ lovesensa.rs